HAZIQAHANIS :)
Young , Wild and Free
Tuesday, December 24 | 7:21 PM | 0 comment(s)
Assalamualaikum.

Masa tulis post ni , aku tengah goyang kaki dalam bilik. Menghirup udara bebas *tengik ada la*  tanpa perlu fikir yang 1 Januari ni dah start sekolah balik . Ceh hahaha biasa la ayat budak lepasan SPM. Dalam otak ni sebenarnya banyak benda nak buat tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii belum cukup rajin lagi nak mula.  Nanti dulu. Nanti.

Sepanjang cuti ni , aku dah khatamkan tiga drama dan satu movie korea. Bukan sesuatu yang boleh dibanggakan . Macam ayah aku cakap, "kalau khatam Quran takpe jugak" . Hmmm insaf sekejap.

Sebenarnya taktau nak post apa . Bosan. Malas. I really need to change my attitude.


p/s: Kelas amali kereta belum habis lagi. Bawak pun menggigil. Menyedihkan~ :(

Older Post | Newer Post
THE OWNER


TINGGALKAN JEJAK