HAZIQAHANIS :)
Berjaya Times Square Theme Park :)
Saturday, December 17 | 3:19 AM | 3 comment(s)
Hye Assalamualaikum ! Memang lama dahh aku tak update blog hidup segan mati tak mahu ni . Entah aa , macam malas nak update . Aku nii memang sejak lahir pemalas ke apa ? Haishh , susah betul jadi orang malas . HAHA

Sila baca guna tone pembaca berita :
Pada 10 hingga 12 Disember , seperti yang telah dirancangkan , Haziqatulhanis serta keluarganya telah pergi berholiday , ops maaf , bercuti di Kuala la Lumpur *gaya Colby O Donis * . Tujuan utama mereka pergi ke sana adalah untuk berjoli di Cosmo World Theme Park sahaja . 

Tapi kenapa sampai tiga hari ?!!! 
Ohh , jangan salah faham , bukan tiga hari berturut turut tu mereka mengenjoykan diri di Cosmo World . Mereka pergi ke Cosmo World cuma pada hari Ahad . Hari Sabtu dan Isnin , mereka membuka kilang tahi mata di Hotel dengan bertemakan pemandangan Pudu Sentral . Tak Hot langsung .

Puii , penat ahh buat laporan macam tuu . Sila baca secara freestyle ye ;

So , ni ahh gambar gambar masa dekat Cosmo World tu , tak banyak sebab takde sesiapa berminat nak jadi Photographer . Semua nak masuk dalam gambar . Biaselahh , bajet HOT dan mengharapkan LIKE di Facebook . HAHA . 

HAA korang tengok tuu betape eksaited nye aku .

cover mulut sebab bengkak . ohh damn ! :'(

cover mulut lagii . HAHA

dah jauh sikit , so takpayah cover mulut lagii .

okehh , dah nak keluar , byebye CosmoWorld :)


#setiap malam tidur aku bertemankan kau . terima kasih :')



p/s : dah baca tu LIKE la . HAHA :P






| Newer Post
THE OWNER

OLD STORY

TINGGALKAN JEJAK